Therese

Min dator....
Godmorgon bloggvärlden!

Min dator har gett upp igen. Det sitter ett litet batteri inne i datorn som är trasigt. Jag & Micke har kikat runt på nätet efter ett nytt och det verkar bara kunna gå och köpa på utlänska sidor som Ebay osv. Vilket innebär att det förmodligen kommer ta tid att få hem ett nytt. 

Jag vet inte hur jag ska göra? om jag ska beställa ett batteri eller om jag ska skrota datorn hellt och sen köpa en ny lite längre fram. Egentligen är jag inte behov av en dator. Förutom att det är bekvämt. Ska fundera lite på saken :) 


Måndag idag och solen är framme, men det blåser väldigt mycket så det är nog inte sådär super varmt :( vart har värmen tagit vägen? Jag saknar det.


Usch... Har fått så ont i ryggen! Så idag ska jag göra lite övningar så att jag kanske kan bli av med värken. Värst är det när jag har legat och sovit en hel natt :/ är så stel och det tar tid innan jag kan gå upprätt. Och för att inte tala om att böja mig ner. Det gör så ont. J*kla skit. Men efter lite flitiga övningar så borde det bli bättre om ett par dagar. 

Nej nu ska jag avrunda och göra något vettigt... 

Ha det bäst/Therese